• MA, WO T/M ZO GEOPEND VAN 16.30 - 22.00 RESERVEREN VANAF 13.00 - 22.00
    Op speciale dagen en feestdagen is Crystal Wok ook geopend op dinsdagen.
Vier Pasen 2024 bij Crystal Wok – Een Feest van Smaken!
  • Door Marketing
  • 4 maart 2024
  • Geen reacties

Vier Pasen 2024 bij Crystal Wok – Een Feest van Smaken!

De lente is in aantocht en dat betekent dat het bijna tijd is voor Pasen 2024! Bij Crystal Wok nodigen we u en uw dierbaren uit om deze speciale dagen te vieren met een culinair avontuur dat u niet snel zult vergeten.

Ons restaurant wordt omgetoverd tot een vrolijke en gastvrije plek waar u kunt genieten van een uitgebreid paasdiner. Onze unieke all-in cuisine staat garant voor een diversiteit aan smaken en gerechten, perfect afgestemd op deze feestelijke lentegelegenheid.

De tarieven voor het paasdiner zijn gelijk aan onze weekendtarieven. Voor de actuele tarieven, bezoek onze website: Crystal Wok Tarieven. Of u nu komt voor de verfijnde smaken van onze kookeilanden of om te genieten van de gezellige sfeer, bij Crystal Wok vindt u het allemaal.

Reserveer nu uw tafel om zeker te zijn van een plekje tijdens deze populaire dagen. Vier Pasen 2024 bij Crystal Wok en maak nieuwe herinneringen met familie en vrienden terwijl u geniet van het beste wat onze chefs te bieden hebben. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen voor een onvergetelijke paasbeleving! 🐣🌸🍴